DRIM SHORT FILM FESTIVAL 2023 – Повик за волонтери

Drim Short е фестивал на краток филм кој оваа година ќе се одржи од 14ти до 17ти август во Струга. Годинава го реализираме 7-то издание на фестивалот и бараме вредни волонтери и волонтерки, кои ќе станат дел од нашиот тим и ќе помогнат во организација на фестивалот.

Пријавете се на следниов ЛИНК.

Сподели на