Europe House Skopje наградува!

Поддршката и интересот што го добиваме од нашите поддржувачи на Фејсбук e непроценлива. 🙏
Сакаме да ви изразиме благодарност што нè следите❗
Сè ближиме кон 5️0,000 следбеници на нашиот фејсбук профил и сакаме да ве наградиме!
За шанса да победите, сè што треба да направите е да ја посетите нашата Фејсбук страница, да кликнете на копчето „LIKE“, да означите (tag) во полето за коментари една личност со која сакате да гледате серии, да присуствувате на културни настани или да слушате музика заедно. 🎵🎞️🎭
Наградите ќе бидат распределени на 5 добитници кои ќе бидат одбрани по случаен избор и објавени на нашата Фејсбук страна.
Во рамките на наградната игра ќе бидат доделени:
– 1 x Годишна претплата на Нетфликс стриминг видео сервис
– 1 X Годишна претплата на Спотифај аудио стриминг
– 10 X Карти за културни настани (кино, театар, концерт…)
Право на учество во наградната игра имаат само полнолетни физички лица кои живеат во 🇲🇰. Добитниците ќе може да си ги подигнат наградите во просториите на Europe House Skopje.
Mbështetja dhe interesimi që marrim nga mbështetësit tanë në Facebook janë shumë të çmueshme prandaj duam t’ju falënderojmë që na ndiqni!
Jemi shumë afër për t’i bërë 50,000 ndjekësve në profilin tonë në Facebook dhe prandaj duam t’ju shpërblejmë!
Për një shansë për të fituar, duhet të vizitoni faqen tonë në Facebook, të klikoni butonin “LIKE”, të shënoni (tag) në pjesën e komenteve një person me të cilin dëshironi të shikoni seriale, të ndiqni ngjarje kulturore ose të dëgjoni muzikë së bashku.🎵🎞️🎭
Pesë fitues do të përzgjidhen në mënyrë të rastësishme dhe do të fitojnë çmimet e cekura më poshtë. Emrat e tyre do të publikohen në faqen tonë në Facebook.
Në kuadër të lojës shpërblyese do të dhurohen:
– 1 x Abonim vjetor për Netflix online video streaming
– 1 x Abonim Vjetor në Spotify Audio Streaming
– 10 X Bileta për ngjarje kulturore (kinema, teatër …)
Të drejtë pjesëmarrjeje në lojën shpërblyese kanë vetëm personat e rritur që jetojnë në 🇲🇰. Fituesit do të mund t’i tërheqin çmimet e tyre nga Europe House Shkup.

Сподели на