Global Shapers Skopje Hub е во потрага по нови членови!

Дали сакате да бидете дел од позитивни промени и да ја „обликувате“ заедницата?

Дали сте на возраст од 20 до 27 години?

Сакате супер дружба, размена на идеи и вмрежување?

Можеби токму ВИЕ сте новиот Шејпер кој Глобал Шејперс Хаб Скопје го бара!

‼️ Ако сте заинтересирани пополнете ја пријавата на следниот линк: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScgF_G3aJjLz…/viewform и испратете ни ја вашата биографија/CV на – [email protected].
Рокот е до 15 февруари 2021. Побрзајте! 

Сподели на