Peace Corps North Macedonia објавува повик за вработување – PST Host Family and Logistics Assistant

Мировниот Корпус објавува отворен повик за вработување на две (2) талентирани лица за Pre-Service Training Host Family и Logistics Assistants.

Сите заинтересирани лица треба да го поднесат своето резиме како и своето мотивациско писмо најдоцна до 5ти март, 2023 година.

Повеќе информации за повикот се достапни на овој линк.

Сподели на