ОТВОРЕНИ 2 ПОЗИЦИИ: ПРОГРАМСК/И/А КООРДИНАТОР/КА И KООРДИНАТОР/КА НА ПРОЕКТИ (ИСТРАЖУВАЧ/КА)

ОТВОРЕНА ПОЗИЦИЈА: ПРОГРАМСК/И/А КООРДИНАТОР/КА Реактор – Истражување во акција има потреба од Програмск/и/а координатор/ка со искуство во ефективен менаџмент, планирање, координација, имплементација и евалуација на програмски и

Прочитај повеќе

Барање за доставување на понуди за набавка на услуги за истражување, анализа на податоци и креирање на Извештај и Патоказ во рамки на Опсерваторија на Дигиталната агенда

За потребите на проектот Зголемување на граѓанското учество во Дигиталната агенда – ИЦЕДА финансиран од Европската унија врз основа на договорот за Грант со референтен број IPA/2019-414-059, Фондацијата за

Прочитај повеќе

КОНКУРС за учество на жени на обуки за подобрување на нивните вештини за вработување и самовработување

Фондација ЦЕЕД Македонија објавува конкурс за учество на жени од неколку општини на обуки за: 1) Развој на бизнис идеја и бизнис план, 2) Претприемништво и менаџерски вештини, 3) Основни

Прочитај повеќе

Разговори за приватност

Фондација Метаморфозис започнува со спроведување на иницијатива „Разговори за приватност“ која ќе има за цел да обедини претставници на општата јавност, јавни службеници, граѓански организации,

Прочитај повеќе

Презентација на истражување – Млади и локални избори 2021

Фондацијата за демократија на Вестминстер oрганизира промоцијата на новото истражување за младите кандидати на локалните избори и тркалезна маса која ќе се одржи на 21-ви декември

Прочитај повеќе