Младински претприемачки самит

Драги и почитувани млади,
Чест и задоволство ни е да ве поканиме да учествувате на младински претприемачки самит.
Каде? – Дом на култура „Билјана Беличанец“ – Кисела вода
Кога? – 28.10.2022 (петок) во 12:00 часот.
Доколку сте размислувале некогаш како изгледа да имате сопствен бизнис, како да го основате или пак ви треба совет за тоа, овој настан е токму тоа што го барате. На настанот ќе се одржи работилница за генерирање на бизнис идеи и бизнис план. Ќе имате можност да слушнете приказни на искусни претприемачи кои млади го започнале својот претприемачки пат. Од самите институции ќе дознаете како и каде можете да побарате поддршка, а на крајот ќе можете да си ги споделите идеите и да сплотите сили за да создадете сопствен бизнис!
Интересно нели? 
Кликнете Going тука! Ве чекаме!
 

КРИК Весник – Информации за активности [Лето 2022]

КРИК Весник за летните активности

Во прилог можете да го видите весникот на Центарот за младински активизам КРИК за сите активности што се случија во склоп на организацијата низ текот на летниот период, подготвен од нашите волонтери од Турција.

Кликнете ОВДЕ за да го отворите Крик Весникот и информирајте се повеќе за активностите. 🙂