Events

cmakrik

Отворена дискусија на тема „Интеграција на лицата со попреченост и предизвиците со кои се соочуваат во нивното секојдневие“

For English please look below this text. ЦМА Крик во партнерство со Амбасадата на Шпанија во Република Северна Македонија организира активности со цел да се

Прочитај повеќе »
Млади МК

Тренинг за тренери од областа на медиумската писменост и интеркултурен дијалог

Институтот за различност на медиуми – Западен Балкан, заедно со Асоцијација на младински весници во Босна и Херцеговина (ОнауБИХ ), Младински и неформален образовен форум

Прочитај повеќе »
mskrusevo

20та Меѓународна Младинска Конференција: Европски вредности за иднината за регионот на Југоисточна Европа

Оваа година за да го прославиме 20-тото издание на конференцијата, од 29 септември до 3 октомври 2022 година ќе ги собереме најактивните млади луѓе од

Прочитај повеќе »