Волонтерство

Martina Jachevska

Повик за волонтери

За нас: Ние сме ГРИТ – младинска организација која е основана во Пробиштип и првенствено дејствува на територијата на општина Пробиштип, но спроведува и учествува

Прочитај повеќе »
cmakrik

ЦМА Крик објавува повик за учесници на работилници на тема Претприемништво во рамки на проектот „Претприемирај се!“

Центарот за младински активизам ЦМА Крик објавува повик за учесници на работилници во – ДСУ за рехабилитација и образование „Св. Наум Охридски“  и/или ДУРДМОВ “Димитар Влахов” – Скопје

Прочитај повеќе »