Uncategorized @mk

cmakrik

Прашалник за мапирање на потребите и предизвиците на младите во Општина Кисела Вода

📢 Драги млади! Центарот за младински активизам Крик ги истражува потребите и предизвиците на младите на локално ниво, во Општина Кисела Вода! За целите на истражувањетo, ЦМА

Прочитај повеќе »

Прашалник за средношколци за влијанието на дигиталните и социјалните медиуми врз нивната добросостојба

Ве молиме одговарајте искрено, бидејќи само искрените одговори се од помош, а ние ја гарантираме вашата анонимност, така што не Ве прашуваме за Вашето име,

Прочитај повеќе »
cmakrik

Настан за промоција на: ИНИЦИЈАТИВАТА ЗА ФОРМИРАЊЕ НА МРЕЖА НА ДАВАТЕЛИ НА СОЦИЈАЛНИ УСЛУГИ

Приватните даватели на социјални услуги организираат настан за промоција на : ИНИЦИЈАТИВАТА ЗА ФОРМИРАЊЕ НА МРЕЖА НА ДАВАТЕЛИ НА СОЦИЈАЛНИ УСЛУГИ Датум: 17.01.2024 Локација: М6

Прочитај повеќе »
Млади МК

Консултативен процес за креирање на Националната развојна стратегија 2041

Во пресрет на финалните консултативни процеси за креирање на Националната развојна стратегија, Националниот младински совет на Македонија – НМСМ и УНДП спроведуваат широк консултативен процес

Прочитај повеќе »