Uncategorized @mk

Млади МК

RYCO is Hiring!

Regional Youth Cooperation Office (RYCO) е во потрага по лице за позицијата Grants Manager! Доколку сте заинтересирани да аплицирате за позицијата и ги исполнувате сите

Прочитај повеќе »

Јас сум Југословенка! – Предавање на проф. Јасмина Тумбас – ВИКЕНД НА ГОРДОСТА – СКОПЈЕ 2022

Почитувани пријатели и претставници на медиумите,   Со огромно задоволство ве каниме на јавно предавање на проф. Јасмина Тумбас, со наслов: „Јас сум Југословенка!: феминистичка изведувачка политика за

Прочитај повеќе »

ЛИДЕРИТЕ МАМАТ ИЛИ НЕ?

Веќе месец дена активно работиме на нашата нова кампања “Leaders (do not) cheat” за подобрување на учеството на младите во броба против корупцијата. Кампањата преку користeње на

Прочитај повеќе »