TC Social Entrepreneurship for Youth Employability – Sivas, Turkey

Центар за младински активизам Кик има отворен ПОВИК за учество на  Тренинг курс на тема: “Social Entrepreneurship for Youth Employability“.

За овој тренинг курс се потребни 3 учесници кои сакаат да одат во Sivas, Tureky од 07.07.2023 до 15.07.2023 година,

Краен рок за аплицирање е 22.06.2023 година.

Сите заинтересирани може да аплицираат со пополнување на оваа форма , а сите информации за тренинг курсот се достапни на следниов линк.

Сподели на