Повици

cmakrik

НИЖЕМЕ УСПЕСИ

Овој повик е за сите оние кои би сакале да ја поддржат нашата  иницијатива  „Нижеме успеси“ и да поседуваат парче накит изработено од лица со

Прочитај повеќе »
Млади МК

Повик за учество во менторска програма за млади новинари за креирање медиумски продукти поврзани со бегалци, баратели на азил и лица без државјанство.

Младински образовен форум (МОФ) во партнерство со УНХЦР, Агенцијата на ОН за бегалци, отвора повик за учество во менторска програма за млади новинари за креирање

Прочитај повеќе »

Прашалник за средношколци за влијанието на дигиталните и социјалните медиуми врз нивната добросостојба

Ве молиме одговарајте искрено, бидејќи само искрените одговори се од помош, а ние ја гарантираме вашата анонимност, така што не Ве прашуваме за Вашето име,

Прочитај повеќе »
cmakrik

Повик за Асистент на социјална услуга  живеење со 24 часовна поддршка во Скопје за лица со попреченост за 3 станбени единици или 15 возрасни корисници со попреченост  

Краен рок 15.03.2024 Работниот ангажман започнува: 20ти март 2024 За потребите на секојдневното работење на Центар за младински активизам Цма Крик отвораме повик за: Позиција:

Прочитај повеќе »