[wpml_language_selector_widget]

Повици

mskrusevo

20та Меѓународна Младинска Конференција: Европски вредности за иднината за регионот на Југоисточна Европа

Оваа година за да го прославиме 20-тото издание на конференцијата, од 29 септември до 3 октомври 2022 година ќе ги собереме најактивните млади луѓе од

Прочитај повеќе »
Млади МК

ПОВИК ЗА УЧЕСНЦИ за национални тренинг обуки во рамките на проектот „Заедници инклузивни за млади“

За СФЕРА Интернешнал               Здружението за одржлив развој СФЕРА ИНТЕРНЕШНАЛ – Битола е формирана во 2009 година која се фокусира на младите и на сите

Прочитај повеќе »
Млади МК

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА НА СОЦИЈАЛНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА

Во рамки на проектот „Социјално претприемништво за младинско вработување“, отвораме повик за финансиска поддршка на социјални претпријатија во Република Северна Македонија. За проектот: „Социјално претприемништво за

Прочитај повеќе »
Млади МК

Вебинар – “Сајбер безбедност – Како да се заштитиме во дигиталниот свет “

Фондација Метаморфозис организира вебинар “Сајбер безбедност – Како да се заштитиме во дигиталниот свет “ на 31.08.2022 (среда) во 10:00 – 13:30 часот. Вебинарот се организира во рамки

Прочитај повеќе »
Млади МК

Повик за младинска размена „Medi(a)terranean“ во Стратони (Халкидики), Грција

Здружението за едукација и тренинг ЦЕТ ПЛАТФОРМА – Скопје објавува отворен повик за 1 лидер на група и 4 млади учесници за Еразмус+ младинска размена (youth exchange) „Medi(a)terranean“, која ќе

Прочитај повеќе »
cmakrik

Повик за вработување за окупационен терапевт – Специјален едукатор и рехабилитатор, социјален работник или психолог

Отворен е повик за вработување на окупациони терапевти- специјални едукатори и рехабилитатор, соцојален работник или психолог. Проектот Добивање живот “- Деинституционализација на жителите на институцијата

Прочитај повеќе »