Повици

Млади МК

Повик за доставување на понуди за набавка на услуги за истражување, анализа на податоци и креирање на Извештај и Патоказ во рамки на Опсерваторија на Дигиталната агенда

За потребите на проектот Зголемување на граѓанското учество во Дигиталната агенда – ИЦЕДА финансиран од Европската унија врз основа на договорот за Грант со референтен број IPA/2019-414-059, Фондацијата за

Прочитај повеќе »
Млади МК

Повик за избор на експерт/ка за изработка на документ за јавна политика за потребни реформи во младинските политики за кариерен развој и младинско информирање

1. Вовед За секој поединец, пронаоѓањето на вистинската кариера е процес на обиди и грешки кој почнува со идеја и бара многу истражување низ тоа

Прочитај повеќе »
Млади МК

Пријава за учество во Програма за животни вештини и вработливост

Младински културен центар – Битола објавува конкурс за учесници во проектот “Зајакнување на младите преку нови можности” (YEEP). Проектот се спроведува како резултат на соработката

Прочитај повеќе »
Млади МК

Отворен повик за обучувачи

Македонски центар за меѓународна соработка во рамки на програмата Граѓански ресурсен центар, финансирана од Европската Унија, распишува отворен повик за избор на обучувачи за спроведување

Прочитај повеќе »
Млади МК

ПОВИК ЗА ОБУКИ ЗА ГРАДЕЊЕ НА КАПАЦИТЕТИТЕ НА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ

За проектот Балкански млади: поврзување на едукацијата, способностите и партнерскиот потенцијал во регионалните практики за вработување е меѓународен проект кој се спроведува во Белгија, Црна

Прочитај повеќе »
Млади МК

ПОВИК за доделување грантови за креативни акции и кампањи на граѓански организации и активистички јадра

Фондацијата Отворено општество – Македонија (ФООМ) во рамки на концептот „Зелен скок – Партнерства за климатска акција“, објавува повик за доделување грантови за креативни акции

Прочитај повеќе »
Млади МК

Конкурс за вработување финансиски/-ка асистент/-ка

ХЕРА објавува конкурс за вработување на финансиски/-ка асистент/–ка во Скопје, на определено времe. Опис на ангажман: Финансискиот/-ката асистент/-ка го помага финансиското и административното работење на организацијата. Ова вклучува: водење

Прочитај повеќе »