Повици

Млади МК

ПОВИК ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ НА АПЛИКАЦИИ ЗА АКАДЕМИЈА ЗА ЈАВНИ ПОЛИТИКИ

Осврт „Поддршка на изборните реформи во Северна Македонија“ е проект на Швајцарската агенција за развој и соработка (СДЦ), кој го спроведуваат Меѓународната фондација за изборни

Прочитај повеќе »
Млади МК

Обука за ADOBE ILLUSTRATOR

Научете како да работите со алатките на Adobe Illustrator. Креирајте ваши илустрации, постери, банери и влезете во светот на графичкиот дизајн. Аплицирајте на линкот: https://forms.gle/YaXMnKG9WQVZFi868Модули кои ќе

Прочитај повеќе »
Млади МК

Обука за E-mail маркетинг

E-mail маркетингот е еден од најкористените методи за рекламирање на своите производи/услуги во денешно време.Како се користи e-mail маркетингот, зошто е еден од најуспешните методи

Прочитај повеќе »
Млади МК

Конкурс за Координатор/-ка за комуникации

СТАР-СТАР Скопје објавува конкурс за ангажирање на Координатор/-ка за комуникации на определено времетраење од девет (9) месеци во Скопје.   СТАР-СТАР Скопје е граѓанска, невладина и неполитичка организација која

Прочитај повеќе »
Млади МК

ПОВИК ЗА ОБУКИ ЗА ГРАДЕЊЕ НА КАПАЦИТЕТИТЕ НА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ

За проектот Балкански млади: поврзување на едукацијата, способностите и партнерскиот потенцијал во регионалните практики за вработување е меѓународен проект кој се спроведува во Белгија, Црна

Прочитај повеќе »