Преку глава ми е од корупција – Штип

✋ПРЕКУ ГЛАВА МИ Е ОД КОРУПЦИЈАТА❗

Граѓаните против корупцијата те канат на дружба за заеднички да кажеме НЕ на корупцијата!

ℹИнформирај се како се трошат твоите пари и каде можеш да пријавиш корупција. Учествувај на дебатата со средношколци и вклучи се на форум театарот.

📍Те чекаме во Штип на📅 23 март со почеток од 11:00ч на плоштадот „Слобода“
Диџеј Ерик-Х8 ќе ни пушта добра музика.

Дојди, информирај се и сподели!

За повеќе информации кликни на линкот https://linktr.ee/protivkorupcija
Оваа активност е во рамките програмата „Граѓаните против корупцијата“ поддржана од УСАИД во партнерство со ЦГK, ИДСЦС, Стопанска Комора, 360, БИРН и ИРЛ.

Сподели на