Настани

Млади МК

Инфо ден – mladipretpriemaci.mk

 Доколку имате идеја за младинско социјално претпријатие, но немате почетен капитал кој можете да го вложите во негово основање или унапредување, новата платформа #МладиПретприемачи е токму за

Прочитај повеќе »
Млади МК

Промоција на Основната студија за социјални претпријатија во Северна Македонија

 Ни претставува задоволство да Ве поканиме на конференција за промоција на Основната студија за социјалните претпријатија во Северна Македонија, изработена во рамки на проектот „Социјално

Прочитај повеќе »
Млади МК

Законодавен театар

 Ни претставува огромно задоволство да ве поканиме на нашиот перформанс „Законодавен театар” кој e со  LGBTQIA+ тематика, а го организираме во рамки на проектот “The Other

Прочитај повеќе »
Млади МК

Учиме или вежбаме претприемништво? – Презентација, дискусија и вмрежување

РЕГИСТРАЦИЈАТА Е ОТВОРЕНА!Учиме претприемништво, но дали тоа знаење ни користи практично? Доколку си студент, ученик, професор, наставник, претприемач или заинтересиран за претприемништво приклучи ни се

Прочитај повеќе »