Настани

Млади МК

Вебинар на тема: „Комуникацијата како една од клучните лидерски вештини“

– Почитувани ЛИДЕРИ – Продолжуваме со ДЕСЕТТИОТ вебинар „Комуникацијата како една од клучните лидерски вештини“ од ЛЕТНАТА ЛИДЕРСКА ШКОЛА организирана од Здружението за културен и

Прочитај повеќе »
Млади МК

Повикот на Малешевијата

 Почујте го повикот на Малешевските Планини! “Повикот на Малешевијата” e прв оutdoor фестивал во организација на ЗПСТМ ПАТФАЈНДЕРС Берово. Малешевијата и Малешевските Планини ве повикуваат на

Прочитај повеќе »
Млади МК

Летен Хајк (Струмина чешма)

Драги наши поддржувачи, извидници, родители и пријатели,ве известуваме дека #ЗАЕДНО во соработка со Извидничкиот Одред “Еквинокс“ од Штип организираме ЛЕТЕН ХАЈК и СТРЕЛАЊЕ кои ќе се одржат

Прочитај повеќе »
Млади МК

Skopje Pride 2021

Агенда за Скопје Прајд 10:00-12:00: Прием на учесниците во парк Жена Борец 12:00-13:00: Скопје Прајд протестен марш по улиците на Скопје 13:00-17:00: Програма пред Школка во Градски парк Дополнителни

Прочитај повеќе »
Млади МК

„Недела за Старт-ап бизниси и мали и средни претпријатија“ – 22-25 јуни 2021

„Недела за Старт-ап бизниси и мали и средни претпријатија“ – 22-25 јуни 2021Настанот претставува одлична можност да се обезбедат информации за можностите за финансирање, достапните

Прочитај повеќе »
Млади МК

Јавна расправа „Состојбата и предизвиците на лицата со телесен инвалидитет во општина Гевгелија’’

Како дел од проектот „Поддршка на изборни реформи, “ проект на Швајцарската агенција за развој и соработка (СДЦ), кој го спроведуваат Меѓународната фондација за изборни

Прочитај повеќе »