Настани

cmakrik

Настан за промоција на: ИНИЦИЈАТИВАТА ЗА ФОРМИРАЊЕ НА МРЕЖА НА ДАВАТЕЛИ НА СОЦИЈАЛНИ УСЛУГИ

Приватните даватели на социјални услуги организираат настан за промоција на : ИНИЦИЈАТИВАТА ЗА ФОРМИРАЊЕ НА МРЕЖА НА ДАВАТЕЛИ НА СОЦИЈАЛНИ УСЛУГИ Датум: 17.01.2024 Локација: М6

Прочитај повеќе »
cmakrik

Отворена дискусија на тема „Интеграција на лицата со попреченост и предизвиците со кои се соочуваат во нивното секојдневие“

For English please look below this text. ЦМА Крик во партнерство со Амбасадата на Шпанија во Република Северна Македонија организира активности со цел да се

Прочитај повеќе »
Млади МК

Младински хибридни центри: На пресекот помеѓу културата и претприемништвото

Младинските хибридни центри се заедничка иницијатива на „Културно Ехо“ и „Стартап Македонија“ која летово беше усвоена и од Владата. Опис на настанот: Долгогодишната градежна експанзија

Прочитај повеќе »
Млади МК

Обука на тема „Подигање на свеста за родовата еднаквост во медиумите, известувањето и улогата на родовосензитивно известување“

Мрежата Стела организира обука на тема „Подигање на свеста за родовата еднаквост во медиумите, известувањето и улогата на родовосензитивно известување“, која ќе се одржи на 30 октомври (понеделник),

Прочитај повеќе »
Млади МК

Промоција на АНАЛИЗА НА РОДОВИТЕ (НЕ)ЕДНАКВОСТИ во Северна Македонија

Националниот младински совет на Северна Македонија – НМСМ и Мрежата Стела Ве покануваат на Промоција на Анализа на Родовите (не)еднаквости во Северна Македонија. Анализата има

Прочитај повеќе »
Млади МК

Презентација на резултатите од Мониторинг извештајот за имплементацијата на Законот за младинско учество и младински политики

Конзорциумот на проектот „Заедници инклузивни за млади“, Ве поканува на настан за Презентација на резултатите од Мониторинг извештајот на Законот за младинско учество и младински

Прочитај повеќе »