Настани

Млади МК

Промоција на Основната студија за социјални претпријатија во Северна Македонија

 Ни претставува задоволство да Ве поканиме на конференција за промоција на Основната студија за социјалните претпријатија во Северна Македонија, изработена во рамки на проектот „Социјално

Прочитај повеќе »
Млади МК

Законодавен театар

 Ни претставува огромно задоволство да ве поканиме на нашиот перформанс „Законодавен театар” кој e со  LGBTQIA+ тематика, а го организираме во рамки на проектот “The Other

Прочитај повеќе »
Млади МК

Учиме или вежбаме претприемништво? – Презентација, дискусија и вмрежување

РЕГИСТРАЦИЈАТА Е ОТВОРЕНА!Учиме претприемништво, но дали тоа знаење ни користи практично? Доколку си студент, ученик, професор, наставник, претприемач или заинтересиран за претприемништво приклучи ни се

Прочитај повеќе »
metamorfozis

Обука за заштита на лични податоци за претставници на младински организации

 Фондација Метаморфозис ги поканува претставниците на граѓанските организации да бидат дел од четиридневна онлајн обука за заштита на лични податоци што ја организираме во рамки

Прочитај повеќе »
mladitemozat

[Младински Локални Банки] Завршен настан-Изложба на фотографии и уметнички дела „Младите за општинатa“

Младински банки е програма чија главна цел е да го зголеми учеството на младите во процесите поврзани со локалниот развој преку доделување на неповратни парични

Прочитај повеќе »
Ljupka Panchevska

ВТОРА РАБОТИЛНИЦА ЗА ПРОМОЦИЈА НА ИЗВЕШТАЈ ОД ИСТРАЖУВАЊЕ ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ: „ПОТПРИ СЕ НА МЛАДИТЕ“

Џуниор Ачивмент Македонија Ве поканува да ја проследите втората работилница за промоција на извештајот од спроведеното теренско истражување која што се организира во рамките на

Прочитај повеќе »
Млади МК

Обука за заштита на лични податоци за претставници на граѓански организации

 Со задоволство ги покануваме претставниците на граѓанските организации да бидат дел од четиридневна онлајн обука за заштита на лични податоци што ја организираме во рамки

Прочитај повеќе »