Настани

Млади МК

Информативна средба за приклучување на организации кон НМСМ

Националниот младински совет на Македонија организира информативна средба за организации заинтересирани да се приклучат кон мрежата. Информативната средба ќе се одржи на 24 август 2022г.

Прочитај повеќе »
Млади МК

Церемонија за доделување на Наградата за младинско учество

По повод Меѓународниот ден на младите, Националниот младински совет на Македонија со задоволство ве поканува на овогодинешната Церемонија за доделување на Наградата за младинско учество

Прочитај повеќе »
Млади МК

Вебинар – Дигитален маркетинг за непрофитни организации

Фондација Метаморфозис организира вебинар “Дигитален маркетинг за непрофитни организации” 27.07.2022 (среда) во 10:00 – 13:15 часот. Вебинарот се организира во рамки на проектот “Зголемување на граѓанското учество

Прочитај повеќе »
cmakrik

Повик за учесници, лидери на група и фацилитатори за Инклузивни младински кампови

Центар за младински активизам заедно со Сојуз на извидници на Македонија го објавува повикот за пријавување на учесници на Инклузивните младински кампови кои ќе се спроведат во

Прочитај повеќе »
Млади МК

Разговор за приватност #9 – Како да комуницираме безбедно преку интернет? 

Фондација Метаморфозис ги поканува претставниците на граѓанските организации, институциите, медиумите и сите други поединци кои сакаат да дискутираат и да дознаат нешто повеќе за тоа „Како

Прочитај повеќе »
Млади МК

СКОПЈЕ ПРАЈД 2022

Националната мрежа против хомофобија и трансфобија со задоволство Ве поканува на овогодинешната парада на гордоста, која ќе се одржи на 25 јуни 2022 година под

Прочитај повеќе »