Calls

cmakrik

Отворен повик за учество на работилници за изработување на накит од монистра финансирани преку проектот „Млади хаб – надминување на нееднаквоста помеѓу младите“

Здраво девојки!🙋‍♀️ Што: ЦМА КРИК отвара повик за заинтересирани девојки кои сакаат да научат нешто повеќе за како се изработува накит од монистра. Активностите кои

Прочитај повеќе »
cmakrik

Отворен повик за 1 координатор на 3 станбени единици за живеење со 24 часовна поддршка во Скопје

Позиција: Координатор на 3 станбени единици за живеење со 24 часовна поддршка во Скопје Работни часови: Целосно работно време (40 часа неделно) Вид договор: Договор

Прочитај повеќе »