Calls

Млади МК

Отворен повик за Координатор за комуникација и администрација – Сојуз за младинска работа

Сојуз за младинска работа распишува Оглас за ангажирање на координатор за комуникација и администрација. Сите заинтересирани, своите пријави треба да се испратат на електронската адреса

Прочитај повеќе »