EDYN North Macedonia повик за нови членови

EDYN North Macedonia објавува отворен повик за нови членки!

Станете дел од #EDYNfamily и бидете дел од идејата што обединува наместо дели.

Пријавете се за членство и придружете се на EDYN, која верува дека помладата генерација може подобро!

Во овој повик, се охрабруваат да аплицираат подобни и соодветни кандидати, лица со попреченост и лица од различни етички групи.

Рокот за апликации е отворен до 2 април 2023 година.

Аплицирајте за членство уште денес на овој линк.

Повеќе информации за мрежата се достапни тука.

Сподели на