Jobs

cmakrik

Отворен повик за 1 координатор на 3 станбени единици за живеење со 24 часовна поддршка во Скопје

Позиција: Координатор на 3 станбени единици за живеење со 24 часовна поддршка во Скопје Работни часови: Целосно работно време (40 часа неделно) Вид договор: Договор

Прочитај повеќе »
Млади МК

RYCO is Hiring!

Regional Youth Cooperation Office (RYCO) е во потрага по лице за позицијата Grants Manager! Доколку сте заинтересирани да аплицирате за позицијата и ги исполнувате сите

Прочитај повеќе »
Млади МК

Job Opportunity – European Youth Forum

Доколку сте подготвени да водите стратегии за политика и застапување и да управувате со тимот, поседувате најмалку шест години работно искуство во policy and advocacy,

Прочитај повеќе »
Млади МК

МОФ го шири тимот!

Поради зголемен обем на активности и проекти, Младински образовен форум објавува повици за следните позиции: – Повик за Програмски Директор на МОФ: https://mof.mk/povik-za-programski-ka-direktor-ka-na…/ – Повик

Прочитај повеќе »