RYCO is Hiring!

Regional Youth Cooperation Office (RYCO) е во потрага по лице за позицијата Grants Manager!

Доколку сте заинтересирани да аплицирате за позицијата и ги исполнувате сите критериуми наведени во овој документ, испратете ја Вашата апликација која ги содржи сите потребни документи на [email protected], не подоцна од 30 март 2023 година.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг ќе бидат поканети на интервју.

Повеќе информации се достапни тука.

Сподели на