Практиканство

Млади МК

Повик за практикант/ка

Институт за развој на заедницата објавува повик за практикант/ка на програмата за претприемништво и економски развој.Единствена можност да се стекнете со знаење и искуство преку

Прочитај повеќе »
Млади МК

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО ВО ПРОГРАМА ЗА ПРАКТИКАНТСКА РАБОТА (јануари – март 2021)

Македонско здружение на млади правници (МЗМП), во рамки на проектот “Зајакнување на професионализмот, компетентноста и интегритетот на младите правници во Македонија” поддржан од Амбасадата на

Прочитај повеќе »