Повик за учество на тренинг курс „Сајбер Младински работници“

❓Дали ковид-19 пандемијата влијаеше или сѐ уште влијае на вашата работа со млади?
❓Дали сакате да изградите или можеби да ги надоградите вашите капацитети за креирање и импплементирање на нови и иновативни програми во сферата на младинската работа?
Ако одговорот на овие две прашања е ДА, тогаш пријавете се на следниов линк 👉https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfKBIPrPsA6iQ…/viewform
👥 Повикот е наменет за 4 учесници/чки – младински работници/чки, младински лидери/ки, волонтери/ки или вработени во организации, младински клубови, младински центри или слично 18+

📦Прочитајте повеќе во информативниот пакет достапен на линкот. 

Сподели на