Skopje Pride 2021

Агенда за Скопје Прајд
🌳 10:00-12:00: Прием на учесниците во парк Жена Борец
💃🏻 12:00-13:00: Скопје Прајд протестен марш по улиците на Скопје
📢 13:00-17:00: Програма пред Школка во Градски парк
🤗 Дополнителни информации за настапувачите пред Школка, како и дополнителната програма ќе биде споделена во следните неколку денови.
– – –
Agjenda për Shkupi Prajd
🌳10:00 – 12:00: Pritja e pjesëmarrësve në parkun Gruaja Luftëtare
💃🏻 12:00 – 13:00: Shkupi Prajd, marsh protestues nëpër rrugët e Shkupit
📢 13:00-17:00: Program para Guacës në parkun e qytetit.
🤗 Informacionet shtesë për performuesit para Guacës, si dhe programi shtesë do të shpërndahet në ditët në vijim.

Сподели на

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp