We Are Hiring: Secretary General

WESTERN BALKANS – The Regional Youth Cooperation Office is looking for a new colleague! We are opening the call for the RYCO Secretary General.

If you are interested in applying for the position and you fulfill all the criteria set out in the call, please send your application containing all necessary documents by email to [email protected] no later than 7 December 2020, 5 PM
For more information, check the following link:
https://www.rycowb.org/wp-content/uploads/2020/11/RYCO_Open-Call_Secretary-General_07112020.pdf

Бараме Новинар за zdravjeizivot.mk

Потребни квалификации:

  • Високо образование (предност имаат кандидатите што имаат завршено новинарски, комуниколошки, јазични студии);
  • Способност за креативно изразување на македонски литературен јазик;
  • Широк спектар на интереси и подготвеност за пишување на секакви теми, пр текстови и објави за социјални медиуми;
  • Исполнителност, посветеност, иницијативност и одговорност.

Платата се одредува во зависност од искуството: 20.000 ден – 30.000 ден + Бонус!

Работно време од 8:30 до 16:30 – од понеделник до петок.

Сите кој сакаат да се пријават нека испратат CV на [email protected]

Повик за нови членки на СМР

Published by admin on November 6, 2020

Со одлука на Управниот одбор, СМР распишува повик за приклучување на нови организации кон Сојузот за младинска работа. Пријавите треба да се испратат на електронската адреса на Сојузот за младинска работа: [email protected] најдоцна до 27.11.2020.

Симнете го повикот за нови членки тука.

Сподели на