ИНФОРМИРАЈ СЕ, ЕДУЦИРАЈ СЕ,
АКТИВИРАЈ СЕ!

За платформата

mladi.mk е платформа за младинско информирање, креирана во 2016 година од страна на Националниот младински совет на Македонија (НМСМ) со цел да ги донесе сите важни информации и можности за младите најблиску до нив. Млади.мк обезбедува простор за комуникација директно помеѓу организациите, институциите и младите, за промовирање на разновидните можности и дисеминација на релевантни информации. 

Најнови објави

Повици
Млади МК

Вебинар – “Сајбер безбедност – Како да се заштитиме во дигиталниот свет “

Фондација Метаморфозис организира вебинар “Сајбер безбедност – Како да се заштитиме во дигиталниот свет “ на 31.08.2022 (среда) во 10:00 – 13:30 часот. Вебинарот се организира во рамки

Прочитај повеќе »
Настани
gogreen

Ден на младите 2022: Младинско волонтирање и Зелен активизам

Меѓународниот ден на младите се одбележува секоја година на 12 август, со што младинските прашања добиваат вниманието од заедницата. Имајќи предвид дека одржливоста и климатските

Прочитај повеќе »
Настани
Млади МК

Церемонија за доделување на Наградата за младинско учество

По повод Меѓународниот ден на младите, Националниот младински совет на Македонија со задоволство ве поканува на овогодинешната Церемонија за доделување на Наградата за младинско учество

Прочитај повеќе »
Повици
Млади МК

Повик за младинска размена „Medi(a)terranean“ во Стратони (Халкидики), Грција

Здружението за едукација и тренинг ЦЕТ ПЛАТФОРМА – Скопје објавува отворен повик за 1 лидер на група и 4 млади учесници за Еразмус+ младинска размена (youth exchange) „Medi(a)terranean“, која ќе

Прочитај повеќе »

Главна навигација

Пратете ги новостите

© Сите права се задржани - Национален младински совет на Македонија