Новости

Млади МК

Разговори за приватност

Фондација Метаморфозис започнува со спроведување на иницијатива „Разговори за приватност“ која ќе има за цел да обедини претставници на општата јавност, јавни службеници, граѓански организации,

Прочитај повеќе »
cmakrik

Проширување на границите на меките вештини, ПАСПОРТ во образованието

Здружението на спортски клубови „Каста Морели Стар“ го координира проектот „Проширување на границите на меките вештини, ПАСПОРТ во образованието“ кој се однесува на корисното влијание на спортските

Прочитај повеќе »
Млади МК

Europe House Skopje наградува!

Поддршката и интересот што го добиваме од нашите поддржувачи на Фејсбук e непроценлива. Сакаме да ви изразиме благодарност што нè следитеСè ближиме кон 5️0,000 следбеници

Прочитај повеќе »
cmakrik

Social and Cultural Inclusion

Главната цел на проектот е да придонесе кон постигнување социјална и културна инклузија на лицата со попреченост преку мобилност и неформално образование. На краткорочно ниво,

Прочитај повеќе »
Млади МК

„МладиХАБ –градење вештини за вработување, компетенции и можности за вмрежување за младите”

„МладиХАБ –градење вештини за вработување, компетенции и можности за вмрежување за младите” Драги млади, проектот „МладиХаб“ уште една година активно ќе продолжи да придонесува и

Прочитај повеќе »