Новости

Млади МК

За оние на кои им е најпотребно: Разговор.мк, Ways2Help и Љубезност во заедничка хуманитарна кампања

Иницијалната идеја зад концептот на апликацијата Разговор.мк е да ја направиме попристапна грижата за менталното здравје за луѓето. Самата апликација е во насока на подобрување

Прочитај повеќе »