Образование

Млади МК

Повик за учество во проект: „Поддржани услуги за вработување во Македонија – Урбан Дигитал Хаб“ – Ноември, 2020

Здружението ИРЗ Тетово, во рамките на своите програмски активности на проектот ,,Поддржани услуги за вработување во Македонија – Урбан Дигитал Хаб” нуди поддршка на најмалку

Прочитај повеќе »