Образование

Млади МК

Повик за две викенд-обуки

Објавуваме повик за две викенд-обуки по #ССО во декември! Првата ќе се одржи на 12/13 декември > https://bit.ly/2JnJYAc Втората ќе се одржи на 19/20 декември > https://bit.ly/39i4i12 И двете ќе бидат онлајн,

Прочитај повеќе »
Млади МК

Обука за ИТ безбедност

Дали ги знаете основите на ИТ безбедност? Што се комуникациски мрежи, мрежни уреди и комуникациски протоколи? Дали знаете да ги заштитите вашите лични податоци на

Прочитај повеќе »
Млади МК

Повик за учесници за тренинг за борба против говор на омраза и спротивставување на наративите

Центар за интеркултурен дијалог (ЦИД) распишува повик за учесници за тренинг за борба против говор на омраза и спротивставување на наративите во рамките на проектот „Борба против говорот на омраза

Прочитај повеќе »
Млади МК

Online Workshop: Job Hunt Prep

Нова работа, нова пракса, опширно резиме и кариера од соништата… Работи кои секој ги посакува, но ретко кој успева да ги добие. За да успееме,

Прочитај повеќе »