Training course: young activists for democracy

Дали сте млад активист? Дали сакате да зборувате на теми како демократија, човекови права и младинско учество? Пријавете се за курсот за обука на млади активисти за демократија и придружете се на проектот Democracy Here/Democracy Now!

Сите заинтересирани се повикани да го прочитаат дополнително повикот за учесници и да се пријават онлајн, најдоцна до 6 април 2023 година, 14:00 часот по средноевропско време на https://youthapplications.coe.int/

Повеќе информации се достапни тука.

Сподели на